NSK anordnar Stockholms största idrottspolitiska valdebatt!

Anläggningsbristen på Norrmalm är allvarlig. Därför anordnar NSK en debatt om barn och ungas idrottsliga förutsättningar inför det kommande valet, där några av Stockholms främsta politiker och experter samlas för att diskutera idrottspolitiska frågor.

“För oss är valdebatten en unik möjlighet att göra skillnad för alla barn och unga på Norrmalm och i Stockholm”
Martin Carlon, styrelseordförande

På debatten deltar finansborgarrådet Anna König Jerlmyr (M), riksdagsledamoten Alexander Ojanne (S), idrottsborgarrådet Karin Ernlund (C) och några andra av Stockholms främsta politiker. En expertpanel bestående av bland annat NSKs ordförande Martin Carlon och Stockholms fotbollförbunds ordförande Lars Ekholmer kommer att kommentera politikernas uttalanden i början och slutet av varje debattsegment.

Under kvällen kommer vi ställa frågor om Stockholms nuvarande idrottsliga förutsättningar och föra en diskussion hur vi löser anläggningsbristen på riktigt. Den 24:e augusti vill vi se och höra konkreta lösningsförslag från Stockholmspolitikens främsta företrädare.

Detta är den största idrottspolitiska valdebatten inför det kommande valet och en stor chans för oss att påverka. Debatten äger rum den 24:e augusti kl. 18:00 – 20:00 på Norra Reals BP och vi uppmuntrar så många som möjligt att komma. Ditt stöd behövs!

Föregående
Föregående

NSKs valdebatt Stockholms mest välbesökta

Nästa
Nästa

NSK träffar idrottsborgarrådet - Ukraina-satsning uppmärksammad i SVT