NSK lanserar fysträning på Sveavägen!

NSK kan med glädje presentera att alla spelare kommer kunna fysträna på Sveavägen 135 i samarbete med Svea Center. Fysträningarna är för alla spelare från 10 år och uppåt, oavsett idrott, som vill utveckla sina egenskaper som styrka, snabbhet, koordination, explosivitet med mera!


Fysträningarna kommer att ledas av Dmitrijs Petrenko och Rasmus Engström. Dmitrijs, som är NSKs målvaktstränare, har tränat lag upp till och med Allsvenskan. Genom målvakters höga krav på koordination, styrka och explosivitet har Dimitrij mycket kunskap och erfarenhet i området. Rasmus har sedan tre år tillbaka jobbat som fystränare för Balrog Botkyrka IK (Divison 1 herrar innebandy). Utöver det är han innebandytränare i NSK och studerar på GIH till lärare i idrott & hälsa samt specialidrott. Tillsammans kommer Dmitrijs och Rasmus kunna erbjuda alla deltagare utvecklande och rolig fysträning.

Med dessa fysträningar skapar vi möjligheter för alla som vill utvecklas inom sin idrott. Att vi som klubb själva kan få genomföra detta i den nya lokalen som vi driver är också något alldeles unikt.
— Martin Carlon, Ordförande NSK

För alla som är sugna på att få veta mer om fysträningarna och träffa tränarna så kommer NSK ha en digital föreläsning den 15/12 kl 17:30. Länk till mötet (Google Meet) finner ni här.

NSK är övertygade om att möjligheten till fysträning är en tillgång till alla våra spelare i klubben. Klicka här för att komma till anmälan!

Föregående
Föregående

Tjejraketen - NSK satsar på flickor i bordtennis!

Nästa
Nästa

NSK och Kista SC:s träningsdag uppmärksammad i tidningen!