NSK lanserar två nya träningsformer - Träna Mera & Concept Camps!

Anmäl er till våra nya träningsformer redan idag - direkt här på hemsidan!

Nu lanserar vi två nya träningsformer inom fotbollen - Träna mera och Concept Camps! Träna mera är för spelare i åldrarna 6-10 år som vill träna med fler högkvalitativa pass varje vecka, under ledning av föreningens välmeriterade klubbtränare. Concept Camps är för spelare i åldrarna 11-14 år, som under ledning av chefstränaren Manuel Reza övar på ett specifikt spelkoncept under tre fotbollsintensiva timmar.

Under Träna mera-passen fördjupar vi oss i veckans ordinarie spelmoment, där spelarnas redan förvärvade förmågor ligger till grund för deras vidare utveckling och djupare spelförståelse. Vi sätter spelmomenten i sina sammanhang och visar hur viktig den enskilda spelaren är för helheten, där individuella övningar varvas med roliga lagövningar i ett högt tempo. Träna mera är ett komplement till ordinarie träning som köps på hemsidan i paket om 5-8 pass, där spelare från olika grupper får mötas och utvecklas tillsammans.

Concept Camps låter spelare fördjupa sig i ett specifikt spelkoncept eller moment under tre intensiva timmar, där kortare teori varvas med många lärorika och utvecklande övningar som ger spelarna nycklar till sin individuella utveckling. Camperna sker över grupp-gränser och med få spelare per ledare, för att alla ska få optimala förutsättningar att ta stora kliv i sin utveckling på kort tid. Passen är särskilt framtagna av chefstränare Manuel Reza, som med sin erfarenhet från b.la. Atlético Madrid håller den absolut högsta träningskvaliteten som NSK har att erbjuda.

Anmäl er till Träna mera och Concept Camps här!


Föregående
Föregående

Kallelse Årsmöte22

Nästa
Nästa

NSK nominerade till Årets Idrottsförening på Eldsjälsgalan!