Nominera NSK-ledare till Götsénstipendiet 2023

Från och med hösten 2021 delar NSK ut ett stipendium till en tjej och en kille som har utmärkt sig som en framstående ung ledare i klubben. Stipendiet delas ut i Sven-Inge Götséns minne.

Vi söker härmed nomineringar för unga ledare som enligt våra medlemmar, tränare, spelare och föräldrar har utmärkt sig inom NSK:s verksamhet under året. För att kunna tilldelas stipendiet behöver personen vara född 2005 eller senare, ha varit ledare i NSK under minst en säsong samt haft god närvaro. Efter nomineringsperioden kommer stipendiets jury sammanträda för att ta fram de två stipendiaterna.

Nomineringar skickas in här, tillsammans med en motivering. Sista dag att nominera är 1 november 2023.


Sven-Inge fångades 1969 upp av NSK:s grundare Henry 'Spalla' Ljungström när han efter fullgjord militärtjänst flyttade till Stockholm. Han hade dessförinnan spelat division 3-fotboll i födelsestaden Skövde och kom därför till NSK med ett "hyfsat CV". Under hela 1970-talet verkade Sven-Inge i klubben som spelare, tränare, ledare, föreningskonsulent och medlem av redaktionen för NSK-Nytt. Som spelare gjorde han (som kallades 'Göte' av kamraterna) 165 matcher och 27 mål. I rollen som föreningskonsulent skötte Sven Inge all administration i NSK och han var också ansvarig för klubblokalen på Frejgatan.

Föregående
Föregående

Vinnarna Götsénstipendiet 2023!

Nästa
Nästa

NSK:s yngsta fotbollsspelare avslutar säsongen med glädje och lek